T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
GAZİANTEP / NİZİP - Emine-Rüştü Oral Ortaokulu

Genç Girişimciler Fikir Maratonu

 

 

abitat Derneği ve UNICEF ortaklığında yürütülen Geleceği Eşitle Projesi kapsamında Genç Girişimciler Fikir Maratonu düzenliyoruz.   

Sen de “Engelsiz Yaşam,” “Sürdürülebilirlik ve İklim,” “Dijitalleşme ve İnovasyon” konularında sosyal etki odaklı çözüm önerileri geliştirmek istiyorsan, ekibini oluşturup başvurunu yap!  

Genç Girişimciler Fikir Maratonu, 2021-2022 yıllarında dünya çapında 43’ten fazla ülkede GenU Youth Challenge ismiyle düzenlenmektedir. Gençleri eğitim, girişimcilik, istihdam edilebilirlik ve genç katılım konularında yenilikçi çözüm önerileri geliştirmeleri için bir araya getirmeyi amaçlayan Genç Girişimciler Fikir Maratonu, Youth Challenge 4.0, Türkiye’de UNICEF ve Habitat Derneği tarafından Geleceği Eşitle Projesi’nin parçası olarak uygulanan küresel bir etkinliktir.  

Kimler başvurabilir? 

  • Genç Girişimciler Fikir Maratonu, Türkiye’de yaşayan 15-24 yaş arası Türk ve yabancı uyruklu gençlerin katılımına açıktır.  
  • Başvurular en az 2 en fazla 5 kişilik ekipler halinde yapılabilir (ekibinizin her üyesi 15-24 yaş aralığında olmalıdır).  
  • “Engelsiz Yaşam,” “Sürdürülebilirlik ve İklim,” “Dijitalleşme ve İnovasyon” konularında yeni bir fikir veya proje üzerinde çalışmaya başlayan takımların başvuruları kabul edilecektir. 
  • Cinsiyet, etnik köken, engellilik, çalışma ve eğitim durumu gözetilmeden her gencin başvurusuna açıktır.  
Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 03.05.2024 - Güncelleme: 03.05.2024 23:34 - Görüntülenme: 16
  Beğen | 0  kişi beğendi