Emine-Rüştü Oral Ortaokulu

WEB https://eminerustuoralortaokulu.meb.k12.tr
Adres : İSTİKLAL MAH. KIŞLA SK. 172 ADA 1 PARSEL İSTİKLAL İÖO NO: 2 NİZİP / GAZİANTEP
VİZYON : Çağın gerektirdiği yenilikleri takip etmek ve uygulamak, Bilgimizi ve enerjimizi öğrencilerimizin başarılarını artırmak için kullanmak, Mesleğimizi sevgi ve saygı çerçevesinde meslektaşlarımızla işbirliği içinde yürütmek, Ben değil biz olarak hareket etmek, Tüm öğrencilerimizi kendi çocuklarımız olarak görüp özveriyle çalışmak, Öğrencilerin bireysel ihtiyaç dikkate alan öğretme yöntemleri geliştirmek, Öğrencilerimize yeteneklerini en üst düzeyde kullanabilecekleri olanakları sağlamak.
MİSYON : Yaşamayı, hayatı, insanları, doğayı seven ve koruyan, Dünyayı izleyen ve dünyaya açılmayı hedefleyen, Bilime ve bilimsel çalışmalara açık, ezbere dayanmayan, öğrenme isteği kazanmış, düşünen, kendine güvenen, sorunlarını çözebilen, başkalarının haklarına saygılı, takım çalışmasını benimsemiş, ülkesine ve çağına sorumlu, Sağlıklı yaşamayı ve sporu önemseyen ve bunu yaşam biçimi haline getiren, Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı çağdaş, ÖĞRENCİLER YETİŞTİRMEKTİR.
BAŞARILAR :

Derslik :-3
Pansiyon : Pansiyon bulunmamaktadır.
Servis :
Ulaşım : Karayolu ve Demiryolu